Desnonament NO!: continuen les accions a Beniarjó

Continuen les accions a Beniarjó en contra del desnonament que patirà Carolina Fernández el proper dia 21 de novembre. 
El passat dia 26 d’octubre integrants del moviment 15M van fer difusió al mercadet del mateix poble denunciant aquesta injusta situació, a més, va tindre lloc una concentració davant l’entitat bancaria Bancaixa (Bankia) amb el suport de veïns i estudiants de FP (adjuntem publicació al diari Levante).
El dimecres 2 de novembre es reprenien aquestes accions continuant amb la difusió a l’escoleta, al mercadet de Beniarjó i al poble veí de Beniflà, finalitzant amb una assemblea en la que van intervindre les i els alumnes de FP, on van poder exposar les seues opinions i punts de vista relacionats amb la problemàtica de la llei hipotecària i la difícil situació que patixen moltes famílies.
Aquest proper dijous dia 10 de novembre continuarà aquesta tasca a Beniarjó. Si vols sumar-te, a les 9.30 hem quedat a la gasolinera de «les palmeres»(a Gandia). Endavant !!. Per un món més just !!.

 

Categorías: PAH | Deja un comentario

Navegador de artículos

No contestamos casos expuestos en comentarios. Pasate por nuestras reuniones los lunes a las 7 de la tarde en la calle Pintor Sorolla 39 de Gandia con toda la documentación. Antes lee atentamente el contenido de este blog.

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: