AJUDAN’S A ATURAR EL DESNONAMENT DE NATÀLIA

 El pròxim dimarts, 30 de juny a les 8 del ati, al carrer Peru 57 baix de Gandia la ciutadania mobilitzada i solidària acudirà a donar suport a Natàlia, una veïna de Gandia, i el seu fill, un menor de 3 anys d’edat, ja que a primera hora del matí està previst el seu desnonament.

Natàlia no pot fer front al lloguer del seu pis, propietat d’una empresa (no d’un particular). No treballa, rep una renda bàsica i des dels serveis municipals li informen d’una realitat que fa ja temps ha quedat palesa: l’Ajuntament de Gandia no té vivendes socials per a aquests casos d’emergència habitacional en els que una família pot quedar-se al carrer.

Natàlia i el seu fill no poden quedar-se al carrer. La ciutadania acudirà per aturar, una vegada més, aquest desnonament. Fem una crida a l’Ajuntament de Gandia perquè busque una solució a aquesta situació, ja que és la seua obligació vetllar perquè això non es produïsca.

A més, recordem que el darrer mes de març, tota la corporació municipal va aprovar per unanimitat una moció pel dret a l’habitatge. Esperem que facen un exercici de coherència i que Natàlia tinga una solució digna a la seua situació.

Com arribar: https://goo.gl/maps/qf1Cv

Categorías: PAH

Navegador de artículos

Los comentarios están cerrados.

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: