LA MOBILITZACIÓ CIUTADANA ATURA EL DESNONAMENT DE DRISS I LA SEUA FAMÍLIA

  • Unes 80 persones, vingudes des de València, Gandia, Tavernes, Xeraco, El Real, Vilallonga, Ador i del mateix municipi d’Almoines, s’han personat a les portes de la casa de Driss i la seua família, per tal d’aturar el desnonament que Bankia tenia previst hui i que anava a deixar al carrer a 5 membres d’aquesta família, incloses tres xiquetes menors d’edat. 
  • El desnonament, que estava previst que la comissió jurídica executara a les 10 hores del matí, ha estat suspés per Bankia als jutjats de Gandia, davant la mobilització ciutadana organitzada per tal d’impedir-ho.
  • Amb la paralització d’aquest desnonament, la Pah Safor espera que Bankia accedisca a negociar una solució digna per a aquesta família. Tal com assenyala la Plataforma, la dita solució passa perquè Bankia condone el deute i que aquesta família puga romandre al seu pis pagant un lloguer social. 
  • La PAH Safor denuncia que els desnonaments continuen i que en 2015 assistirem a un increment en el nombre d’execucions hipotecàries, ja que en maig finalitza la moratòria i tots els procediments que estaven «en pausa» sota aquesta, reiniciaran el seu camí i això es traduirà en milers de famílies al carrer.
  • Tant la Pah Safor com l’Assemblea del 15M Safor-Valldigna anuncien noves accions si la política de Bankia de tirar persones al carrer no es paralitza. I assenyalen que una entitat rescatada amb diners públics, de totes i de tots, no pot deixar al carrer a aquelles persones que, amb els seus diners, han contribuït a rescatar-la. 

*LES FOTOS SÓN DE MACOAVI

Plataforma d’Afectats per la Hipoteca La Safor
Assemblea 15M Safor-Valldigna

Categorías: PAH

Navegador de artículos

Los comentarios están cerrados.

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: